Referenties

Op de filmpjes hieronder zie je een aantal klanten dat zo vriendelijk was 'on camera' iets over (het samenwerken met) mij te vertellen. Klik op de stills links om de filmpjes te starten.

klik om de video te zien...

Joris Peijnenborg

OhKE&KO is een marketingbureau dat zich voornamelijk richt op klanten die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik voel me erg thuis bij hun manier van werken, en heb inmiddels een aantal opdrachten voor ze uitgevoerd, zoals voor Brainport Development en de Pak-die-Bak-actie.

klik om de video te zien...  

Femke van Werde

Femke is oprichter van Ellie's Kledingkast, een kledingruilfeest dat bij elke editie qua grootte bijna verdubbelt. Ik heb Femke geholpen met het concept van de flyer, maar ook met diverse teksten als sponsorbrieven, flyerteksten, etcetera. Daarnaast werkte Femke eerder voor Timoco, een on-line ticketservice, waarvoor ik een back-end handleiding herschreven.

klik om de video te zien...

Robert van den Broek

Voor PantaMedia en Jozef van den Broek Productions heb ik een aantal opdrachten uitgevoerd. Het betreft hier scenario-opdrachten, voornamelijk om praktijkopleiders te helpen bij het begeleiden van MBO-stagiairs. Zo heb ik gewerkt voor Kenteq/Metaalunie en Aequor, maar heb ik ook scenario's geschreven voor arbovoorlichtingsfilmpjes voor het Productschap Dranken. Voor Les 2.0 heb ik een aantal presentatieteksten geschreven.

klik om de video te zien...  

Fabian van Dongen

Als co-producent ben ik zeer direct betrokken bij alle facetten van de complete productie (inclusief pré- en post-) van de nieuwe Nederlandse speelfilm Voorbijgangers.